Úžasné, nádherné, neuvěřitelné, pobuřující, oslavné a nezapomenutelné. Takové je Holomócké špacír. Teda byl, takže zase za rok!
Do Olomouce je nutné přijet den předem, v pátek, protože v sobotu se začíná v 9 ráno. To byste, jako Čágina, vyjížděli v 5 ráno z Prahy a to je peklo! Příjezd den předem ovšem znamená, že se vám může stát ta mrzutost, že přepálíte začátek a ze soboty nic nemáte. V pátek bylo U Kuděje narváno. Spali jsme v Gólu na hřišti Sigmy.
Špacír je oslava letos 133. narozenin Jaroslava Haška, spojená s fakultativním autokarovým výletem na hanácké Mont Blanc a kulinářskopivním putováním po olomouckých hospůdkách. Jde se na čas, ale hlavně na pohodu a s hudbou. Pivo a tvarůžky ve vybraných provozovnách v ceně startovného.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”80″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Ukázat prezentaci]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]